O NAMA

Tvrtka Bullet d.o.o. za proizvodnju i promet streljivom je osnovana 1993 godine. Naša djelatnost je proizvodnja streljiva za sportsko i lovačko oružje ožljebljenih cijevi (pištolji, revolveri i puške), proizvodnja pištoljskih zrna, promet streljivom kao i ispitivanje karakteristika streljiva i neprobojnih materijala i konstrukcija. U razvoju  i proizvodnji streljiva surađujemo sa renomiranim svjetskim proizvođačima (Hirtenberger, Sellier & Bellot) te kroz razmjenu iskustava postižemo unaprijeđenje svojih proizvoda. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu  proizvodimo i streljivo posebne namjene za potrebe vojske i policije.

Posjedujemo radionički prostor opremljen automatiziranom linijom za punjenje pištoljskog streljiva i linijom za ručno, visokoprecizno punjenje puščanog streljiva.

Ispitni dio naše tvrtke se sastoji od podzemnog tunela dužine 25 metara u kome je smještena oprema potrebna  za provođenje ispitivanja karakteristika streljiva i oružja, prema CIP i MIL standardima. Također možemo provoditi i ispitivanja neprobojnih materijala i zaštitnih konstrukcija (neprobojna stakla, prsluci, vrata i ostale vrste materijala).

Close Menu