O NAMA

Tvrtka Bullet d.o.o. za proizvodnju i promet streljivom je osnovana 1993 godine. 100 % smo privatno vlasništvo. Locirani smo u Zagrebu. Naša djelatnost je proizvodnja streljiva za sportsko i lovačko oružje ožljebljenih cijevi (pištolji, revolveri i puške), proizvodnja olovnih zrna, promet streljivom kao i ispitivanje karakteristika streljiva.
Posjedujemo radionički prostor opremljen automatskom linijom za punjenje pištoljskog streljiva i linijom za ručno, visokoprecizno punjenje puščanog streljiva.
Ispitni dio naše tvrtke se sastoji od podzemnog, klimatiziranog tunela dužine 25metara u kome je smještena potrebna oprema za provođenje ispitivanja karakteristika streljiva i to prema standardima CIP-a i MIL-a. Također možemo provoditi i ispitivanja zaštitnih konstrukcija (neprobojna stakla, prsluci, vrata i slično).
Imamo poslovno-tehničku suradnju sa Austrijskim proizvođačem streljiva tvrtkom Hirtenberger AG čiji smo ovlašteni distributer kao i licencni proizvođač za područje RH. Licencna proizvodnja se obavlja uz korištenje njihovih komponenti i prema njihovoj tehnologiji. Streljivo punimo za službenu upotrebu kao i za potrebe streljaštva i lova.Koristimo vrhunske komponente svjetskih proizvođaća zrna BARNES, HIRTENBERGER, NOSLER, SPEER i sl. te uz kvalitetnu izradu naši kupci dobivaju streljivo visoke kvalitete. I to ne samo prema kriterijima pouzdanosti i preciznosti već i prema učincima na cilju.