PROIZVODNI PROGRAM

Naš proizvodni program sastoji se od streljiva namjenjenog dugom i kratkom vatrenom oružju ožljebljenih cijevi. Izrađeno streljivo je u skladu sa standardima CIP-a. Također proizvodimo lijevana olovna zrna iz tvrdog olova namjenjenog ponovnom punjenju streljiva.
U suradnji sa Austrijskom tvrtkom Hirtenberger AG, a prema njihovoj licenci punimo pištoljsko streljivo vrhunskih karakteristika.Prema cijeni na tržištu nije najeftinije, ali je najpreciznije i najbolje.

1 - Streljivo kalibra   9mm Para Zrno 8,0 gr. VMRK   Puna metalna košuljica
2 - Streljivo kalibra   9mm Para Zrno 5,0 gr. EMB   Monolitno

Vlastitim razvojem razvili smo i usvojili proizvodnju puščanog streljiva u kalibru 8 x 57 IS namjenjenog lovu krupne divljači i to u više modela zrna.

3 - Streljivo kalibra   8 x 57 IS Zrno 9,7 gr. SP   Meki vrh
4 - Streljivo kalibra   8 x 57 IS Zrno 11,7 gr. BT   Nosler Ballistic Tip
5 - Streljivo kalibra   8 x 57 IS Zrno 13,0 gr. XTM   Barnes monolitno zrno
6 - Streljivo kalibra   8 x 57 IS Zrno 14,2 gr. XTM   Barnes monolitno zrno

Za potrebe vojnog streljaštva ručno punimo visoko precizno pištoljsko i puščano streljivo koje zadovoljava i najteže zahtjeve.

7 - Streljivo kalibra   .308 WIN Zrno 12,0 gr. Match    
8 - Streljivo kalibra   .32 S. & W. Long Zrno 6,48 gr. WC    

Također za službenu upotrebu kao i za posebne potrebe u mogućnosti smo ručno, visokoprecizno puniti i ostale tipove i kalibre streljiva, a prema specifikaciji naručitelja. ( Tormentačno streljivo, streljivo za ispitivanje zaštitnih konstrukcija, podzvučno i slično.) Kod izrade takovog streljiva koristimo zrna proizvodnje: Nosler, Speer, Lapua, H&N, RWS, Norma, Woodlight i Barnes u raznim težinama i oblicima zrna.

Imamo vlastitu proizvodnju lijevanih olovnih zrna koja izrađujemo iz tvrdog olova, kalibriramo i mastimo.

S obzirom da posjedujemo vlastiti balistički laboratorij u mogućnosti smo provoditi razne vrste balističkih ispitivanja. Svi detalji o mogućnostima kao i o cijenama usluga mogu se dobiti na upit.

downloadpdf document (34,1 KB)zip (31,2 KB)